Lekker sporten buiten

Buiten in beweging

Bootcamp

Doel

Door de afwisselende workout is Bootcamp geschikt voor diverse doelstellingen. Wil je afvallen, dan is Bootcamp een ideale workout. Je verbrandt tot wel 800kcal per les! Natuurlijk werken we aan je conditie, algehele fitheid, kracht, lenigheid, coördinatie en snelheid! Je hele lichaam wordt getraind. Samen met Erika Dijkstra gaat de groep aan de slag: werken naar een bepaald doel is niet alleen leuk:

Het motiveert jezelf en elkaar!  Ga die uitdaging aan en doe mee.
 
Omschrijving

Weer of geen weer, je bent altijd in een kleine groep buiten aan het sporten. Je doet push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met spring- en hurkoefeningen, sprintjes en hardlopen. Alles wat we onderweg tegenkomen wordt hierbij gebruikt als trainingsmateriaal. Denk hierbij aan bankjes, speeltoestellen, trappen, bruggen, muren, bomen, enz. Heel afwisselend, intensief maar ook zeker gezellig! Bootcamp is een unieke sportbelevenis!

 
Werkwijze

Volg een gratis, vrijblijvende bootcamp proefles!
 
Mocht je net als ik en vele andere vrouwen ook enthousiast over bootcamp zijn, dan overleggen we samen welke training het beste bij jou aansluit.
 
Doelgroep

Bootcamp is voor vrouwen die graag in een uitdagende omgeving willen sporten en graag buiten zijn. Iedereen in de groep wordt uitgedaagd het maximale uit zichzelf te halen. Erika Dijkstra voelt exact aan welke intensiteit voor jou geschikt is(beginner of Medium). Bootcamp is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. De oefeningen zijn voor iedereen goed te doen: er zijn lichtere oefeningen voor minder fitte mensen tot zware oefeningen voor fitte mensen. Het is aan jou hoe zwaar je wil trainen!
 
Tijdsduur : Bootcamp is een 60 minuten durende work-out.
Trainers : Erika Dijkstra
Plaats : Buitenplaats de Poel, De Poel 1, Wenum Wiesel
Kosten : klik hier voor meer informatie

 

Meer Bootcamp-informatie
‘’De meeste vrouwen willen geen brede schouders, grote borstkas en enorme biceps. Natuurlijk mag het bovenlichaam hier en daar wat strakker, maar de nadruk moet liggen op de buik, billen en benen. Ook is het bewezen dat de meeste vrouwen zich het prettigst voelen om te sporten met andere vrouwen.’’
 
Bootcamp is een 60 minuten durende buitentraining. Er wordt gewerkt in groepsverband aan een gevarieerde en intensieve full-body workout. Het razend populaire fitnessprogramma komt uit Amerika en is voor jong en oud. Met een bootcamp workout werk je aan Clusk ( coordinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, sneheid en kracht). Een training kan bestaan uit loop-vormen, interval-vormen en fitnessoefeningen. En dat allemaa in de buitenlucht, ongeacht het weer!

Bootcamp work-outs

Beginner

Bij deze training worden vele technieken uitgelegd. Hier start je mee om eventueel door te kunnen stromen naar bijvoorbeeld de bootcamp medium. Deze training is voor iedereen geschikt. Je bouwt zowel individueel als in groepsverband aan Clusk ( coordinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht).

 
Medium

Bij bootcamp medium komen de technieken vanuit de beginnertraining naar voren. Bij de bootcamp medium wordt ook de basis van het hardlopen uitgelegd en bouw je het helemaal op. De intensiteit en herhalingen worden verhoogd voor een optimale bootcamp work-out. Ook wordt tijdens deze training o.a. gebruik gemaakt van diverse materialen; auto- en tractorbanden, ropes, kettlebelt, medicine ballen en elastieken.

 
Personal training

Groepsdynamiek heeft vaak een positieve invloed op het te behalen sportresultaat. Nu is niemand gelijk en zijn er mensen die beter presteren als een toegewijde trainer, die honderd procent van de tijd met hen alleen bezig is.

 
Zoek je ook een trainer die zich helemaal op jou richt? Een trainer die jouw zwaktes kent en het optimale uit je haalt? Meld je dan aan voor Personal bootcamp!