Welkom bij

Buitenplaats Klarenbeek

Buitenplaats Klarenbeek is een kleinschalige zorginitiatief dat ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een ondersteuningsvraag gericht op het actief kunnen participeren in het dagelijks leven. Dat wil zeggen: werken, leren en ontspanning. Bij ons staat ‘Lekker Leven’ centraal. Wij bieden onze diensten aan in een inspirerende omgeving die rust en ruimte uitstraalt. Dit doen wij in samenwerking met Buitenplaats de Poel. Klik hier voor de website.

 

Onze visie op mensen

Onze aanpak is geënt op een mensvisie, waarbij het uitgangspunt is dat ieder mens over talenten beschikt. Talenten die tot ontwikkeling kunnen komen op het moment dat er een ideale situatie ontstaat. Een situatie waarbij de mens door zijn omgeving wordt uitgedaagd en wordt bevestigd om zichzelf te ontdekken tot voordeel van zichzelf en de wereld om hem/haar heen. Naast de directe ondersteuning bieden wij ook ondersteuning aan professionals en organisaties.

 

Buitenplaats Klarenbeek maakt onderdeel uit van 'Habitat Lekker Leven' en werkt samen met een netwerk van lokale en regionale initiatieven.

 

Wij nodigen u van harte uit om ons te ontmoeten.

 

Team ‘Buitenplaats Klarenbeek’

 

                                                

Succesvolle Open Huis

We kijken terug op een succesvolle open huis-dag. Lees meer »

Open Huis Buitenplaats Klarenbeek

Buitenplaats Klarenbeek organiseert een Open Huis op:

donderdag 3 september 2015 van 15.00 – 17.30 uur aan de Ooster Broeksweg 44.

Buitenplaats Klarenbeek is een unieke, kleinschalige zorgactiviteit in een prachtige, landelijke omgeving, waar nog volop rust en ruimte heerst. Tijdens het Open Huis is de Buitenplaats volledig “in bedrijf” en kunnen de bezoekers kennis maken met alle mogelijkheden die kunnen worden geboden voor zorgtrajecten “op maat”. Lees meer »