Omgeving

Buitenplaats Klarenbeek

De buitenplaats igt in het landelijk gebied ten zuidoosten van Apeldoorn. U vindt hier de rust en ruimte in een inspirerende omgeving met een poel, vogelbosje, knotwilgen en een bijenweide met wilde bloemen. Het uitgestrekte natuurgebied de Loenermark ligt hier niet ver vandaan. 

 

We bieden sportieve activiteiten, groepssessies en workshops "zelf doen zelf maken" en vele andere mogelijkheden op Buitenplaats Klarenbeek.
 
Zoals u hebt kunnen lezen op deze site bieden we diverse activiteiten aan. Ook faciliteren we u graag voor vergaderingen.

Op sportief gebied kunt u bij ons terecht voor kanoën en mountainbiken. 
 

 

Vergaderen

In de vergaderruimte kunt u in alle rust en in een inspirerende entourage presentaties geven, een afgestemd trainingsprogramma volgen of besprekingen voeren. Daarnaast biedt de locatie ook de mogelijkheid om naast vergaderen, buitenactiviteiten te ontplooien.

In overleg maken we ons aanbod graag op maat voor u. Kiest u voor ons dan zullen wij een bijdrage leveren zodanig dat er een blijvend resultaat is.   

 

Sportieve activiteiten

Mountainbiken
In onze omgeving lopen net als op de hele Veluwe tal van uitgezette fietsroutes. Het mountainbiking kan tevens onderdeel uitmaken van een teamtraining.


Kanoën

Het Apeldoornskanaal stroomt op nog geen kilometer afstand. U kunt er een prachtige tocht maken.