Wat is Buitenplaats Klarenbeek

12-05-2021 |

Een mooie kans om iets vertellen over ons initiatief en over de mogelijkheden die door de samenwerking met Buitenplaats de Poel geboden kunnen worden. 

Mijn naam is Gerard Janssen en ik ben eigenaar van Buitenplaats Klarenbeek. Buitenplaats Klarenbeek is een kleinschalig zorginitiatief dat ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een ondersteuningsvraag gericht op het actief kunnen participeren in het dagelijks leven. 


We zijn een bedrijf in ontwikkeling en waar we voorheen ons voornamelijk richtten op hout en metaalbewerking kunnen we nu in samenwerking met Buitenplaats de Poel ons ook meer richten op het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het opdoen van andere werkervaringen. 


Buitenplaats Klarenbeek ligt ten zuiden van de plaats Klarenbeek in een rustige omgeving. We hebben hier o.a een moestuin, boomgaard een bijenstal en groen in de vorm van houtwallen, hagen en grasvelden. Daarnaast zijn er binnen verschillende ruimten, die ingericht kunnen worden als werkruimte, als lesruimte, voor trainingen enzovoort. 
 

 

Top