Zorg en ondersteuning

Welkom bij 'Buitenplaats Klarenbeek'

Buitenplaats Klarenbeek is een kleinschalige zorginitiatief dat ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een ondersteuningsvraag gericht op het actief kunnen participeren in het dagelijks leven. Dat wil zeggen: werken, leren en ontspanning. Bij ons staat ‘Lekker Leven’ centraal. Wij bieden onze diensten aan in een inspirerende omgeving die rust en ruimte uitstraalt. Dit doen wij in samenwerking met Buitenplaats de Poel. Klik hier voor de website.

Onze visie op mensen

Onze aanpak is geënt op een mensvisie, waarbij het uitgangspunt is dat ieder mens over talenten beschikt. Talenten die tot ontwikkeling kunnen komen op het moment dat er een ideale situatie ontstaat. Een situatie waarbij de mens door zijn omgeving wordt uitgedaagd en wordt bevestigd om zichzelf te ontdekken tot voordeel van zichzelf en de wereld om hem/haar heen. Naast de directe ondersteuning bieden wij ook ondersteuning aan professionals en organisaties.

Buitenplaats Klarenbeek maakt onderdeel uit van 'Habitat Lekker Leven' en werkt samen met een netwerk van lokale en regionale initiatieven.

Wij nodigen u van harte uit om ons te ontmoeten.

Team ‘Buitenplaats Klarenbeek’

Top