Coaching in een natuurlijke omgeving

Gaandeweg op stap! Uitgangspunt van dit coachingstraject is dat u dicht bij u zelf blijft. U krijgt oplossingen aangereikt, waar u in de praktijk van alledag direct mee aan de slag kunt.

Omschrijving 
Er wordt veel van ons gevraagd. De afgelopen tijd is iedereen gewend geraakt aan voorspoed en succes, en de prestaties die geleverd moeten worden zijn groot. Enerzijds kan dit leiden tot stress, overspannenheid of zelfs burn-out. Anderzijds vraagt het veel creativiteit om te blijven winnen. Vanuit beide invalshoeken krijgt u oplossingen aangereikt waar u in de praktijk van alledag direct mee aan de slag kunt.

Werkwijze 
U gaat samen met uw coach wandelen over de Veluwe of langs het strand. Deze manier van coaching brengt u tot rust en dwingt u om alles te vergeten, wat er even niet toe doet. Daarnaast krijgt u werkmethodes aangereikt, die u in uw verdere loopbaan direct kunt toepassen. Doorgaans blijkt dat, net zoals in de omgeving waarin u wandelt, de oplossingen natuurlijk, verfrissend en doelmatig zijn.

Doelgroep 
Iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke coaching.

Tijdsduur 
Ongeveer vier uur per coachingssessie.

Begeleiders 
Theo van de Schepop
Sjon van de Schepop

Plaats 
Het vertrekpunt van de tocht is in overleg nader te bepalen.

Kosten 
Het oriënterend (eerste) gesprek is kosteloos. Bij het sluiten van het contract geldt een uurtarief. Verder prijsopgave op aanvraag.

Top